Измина една година от смъртта на великия Диего Армандо Марадона. На

...
Измина една година от смъртта на великия Диего Армандо Марадона. На
Коментари Харесай

Една година без великия Марадона, дъщеря му разказа за "ада", в който живее

Измина една година от гибелта на великия Диего Армандо Марадона. На 25 ноември преди 12 месеца футболният свят потъна в тъга от новината, че гениалният нападател е получил сърдечен удар.

Световният първенец с Аржентина от 1986 година и повторен отличник на Италия с „ Наполи “ (1987 и 1990 г.) напусна този свят единствено няколко дни, след като стана на 60 години. 

Мъката за околните и почитателите му е голяма. А една от дъщерите му - Джанина, към момента не може да го прежали. Наскоро тя показа в обществените мрежи писмо, което е написала за татко си. В него Джанина споделя за „ пъкъла “, в който живее, и показва потребността си да откри „ правдивост “, заяви bTV. 

„ Отчаянието, уязвимостта ме обземат, усещам се съкрушена, силите, които ТРЯБВА да владея, ме оставят да не мога да вдишвам. Имам потребност да бъде въздадено правораздаване за неочакваната ти гибел. Вече не мога да повеждам тази война на хиляди фронтове, против доста врагове, нормалните, които стоят там, с цел да продължат да нараняват тези, които към момента сме тук “, стартира Джанина.

След това младата жена твърди, че когато гледа сина си Бенджамин, чийто татко е футболистът Серхио Агуеро, „ боли два пъти повече “.

„ Няма да се откажа, нямах щастието да нося номер „ 10 “ на гърба ми, само че твоето фамилно име и това, което си ми дал, ще продължат все пак и всички да живеят в мен. Те желаят да ме видят по какъв начин падам, само че рухването също е полет за момент. Обичам те и ще ми липсваш, до момента в който се срещнем още веднъж! Благодаря ти, че продължаваш да ни държиш изправени от там! “, написа още Джанина.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР